top of page

Zwanger tot Kleuter
In opdracht van Elma van Vliet

Ik ben opnieuw betrokken geweest bij een prachtig project in samenwerking met Elma van Vliet. Deze keer stond alles in het teken van baby's, met de serie 'Van Zwanger tot baby' en 'Van baby tot Kleuter'. Wat begon als een restyling, groeide al snel uit tot een volledig nieuw ontwerp.

Om te beginnen voerde ik een grondig kleuronderzoek uit. Wat zijn de trends? Blijven we bij aardse tinten of slaan we een andere richting in? In ieder geval wilden we weg van de veelvoorkomende zwart-witstijl die tegenwoordig vaak te zien is. De boeken moesten liefde uitstralen, maar ook een kwalitatieve uitstraling hebben.

Voor de covers kozen we voor een prachtige linnenlook, die direct een gevoel van warmte en tederheid oproept. Bij het vormgeven van de boeken stond liefde centraal. Ik wilde ervoor zorgen dat elke pagina warmte en tederheid uitstraalde, zodat ouders en verzorgers de bijzondere momenten van de baby's kunnen koesteren. De kleuren, illustraties en patronen hebben een lieve en stijlvolle uitstraling, die tegelijkertijd eigentijds en tijdloos zijn.

De twee boeken
Van Zwanger tot baby' en 'Van baby tot Kleuter' vullen elkaar perfect aan in kleur en vormgeving. Het resultaat is een prachtig cadeau dat  herinneringen vastlegt.

Babytotkleuter_OrigiNeletje.png
Zwanger Boeken_.jpg
CREME_PATROON_Baby&Zwanger2.jpg
HoeraZwanger_BINNENWERK205x205_PR30_edited.jpg
PR_Binnenwerk_Babytotkleuter_205x20510.jpg
bottom of page