top of page
Zoeken

Behang Verkopen en opkomen voor bomen & kriebelbeestjes?!

Onlangs was ik in een enthousiast gesprek met mijn oude copymaatje Charlot over mijn diepere doel en passie achter mijn huidige onderneming. Ik vertelde haar waarom ik doe wat ik doe en hoe deze overtuiging weerspiegeld wordt in mijn producten. Haar reactie? "Wauw, dit is echt prachtig. Maar waarom wist ik hier niets van? Dit moet je echt meer delen."

Ze had gelijk. Dus ik ga jullie vanaf nu meer meenemen in mijn wereld. Niet alleen het productieproces en de plezierige kanten ervan, maar vooral ook het 'waarom'. Want ik geloof dat we samen de wereld mooier kunnen maken. Vaak hoor ik mensen zeggen: "Wat kan ik nu echt doen?" Wel, je kunt meer doen dan je denkt, zelfs door simpelweg één boom in je tuin te planten. Dat is al één boom meer dan geen boom.

Maar waarom verkoop ik dan behang? Omdat ik ook geloof in een mooiere wereld. En dat begint bij jouw lievelingsplek: jouw thuis. In het comfortabeler maken van de plek waar je woont. Ik wil ervoor zorgen dat je elke dag geniet van je omgeving en enthousiast bent om er weer een mooie dag van te maken. En ook dit kan op een duurzame manier. Door bewust te kiezen voor gerycycelde behang. Ik werk samen met een leverancier die ook levert aan prachtige bewuste merken zoals Kekamsterdam. Deze partner is onderdeel van een 'paper-for-paper'-programma, Wat betekent dat ze bijdragen aan een circulaire economie voor papier. Papierafval wordt gerecycled tot nieuw papier, dat vervolgens wordt teruggewonnen. Papier kan meerdere keren worden gerecycled en uiteindelijk wordt er zelfs wc-papier van gemaakt.

Dus ja, jij en ik kunnen absoluut een verschil maken door bewuste keuzes te maken. Stap voor stap maken we de wereld mooier. En dit begint allemaal bij je eigen huis. XOXO OrigiNeeltje

13 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page