top of page
Paperart_onaBottle_origineeltje .png

Odavi & OrigiNeeltje
 

Als paperartist die verbonden is met de natuur, geloof ik sterk in het hergebruiken van elk aspect. Met Paperart on a Bottle wil ik laten zien dat je van elk ‘gebruikt’ item iets moois kunt maken.

 

Of je nu een vaas voor wilde bloemen wilt of een kaarsenhouder voor gezellige zomeravonden, de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos met deze Paperart on a Bottle.

 

Proost op een wereld vol fantasie.

PaperArtinaBottle_OrigiNeeltje_Closeup Black.jpg

Dit cadeau verdwijnt niet zomaar in de glasbak,
Maak van de fles om tot een vaas, kandelaar of waterfles zodra hij leeg is.

Odavi X OrigiNeeltje

De gedachte van hergebruik zit ook in het merk ODAVI verweven. Waarom zou je iets weggooien als je er nog iets moois van kunt maken, zoals de imperfecte vruchten van ODAVI waar een prachtige Lower Gin en bubbels van zijn gemaakt. 1. Kies je favoriete fles.

Lower Gin

Bubbels

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

De enthousiaste klanten die je al zijn voorgegaan:

Een OrigiNeel(tje) cadeau 

paper_paperartonabottle_edited_edited.jpg
paperartist.png

OrigiNeeltje nieuws dat jij niet wilt missen.

Wil jij als enthousiaste fan van OrigiNeeltje altijd als eerste op de hoogte zijn van mijn nieuwste paperart producten, prachtige patronen, leuke nieuwtjes?

En dat is niet alles.
 

Als lid van onze exclusieve OrigiNeeltje community kun je ook speciale cadeautjes verwachten, exclusief voor onze trouwe fans. Wacht niet langer en schrijf je nu direct in voor onze nieuwsbrief, zodat je niets meer hoeft te missen.
Personal portret

You may also like this

bottom of page