top of page
Handmade by
LOGO_ORIGINEELTJE.png

Wanneer paperart
& een witje samenkomen,
ontstaat er iets magisch

 

​Wat geef je een bruidspaar, een geliefde, een bezoeker als geschenk voor een onvergetelijke dag? Een dag die de mooiste herinneringen oproept en gekoesterd wordt. Iets dat met plezier een prominente plek in hun woonkamer of keuken krijgt, waar het pronkt en de aandacht trekt van anderen.

Zij worden jouw ambassadeurs.

 

Met dit tegeltje vereeuwig je niet alleen de plek, maar ook een herinnering voor het leven. Dit unieke cadeau is niet alleen perfect voor bruidsparen die hun speciale dag willen koesteren, maar ook voor het versterken van waardevolle relaties.

Knoptoren2.jpg
"Wij trouwde in de Knoptoren, een betoverende locatie. Het was een leuke verrassing toen we dit tegeltje cadeau kregen. Nu staat het vol trots in onze woonkamer en brengt het telkens weer de mooiste herinneringen aan onze meest bijzondere dag tot leven, wanneer familie en vrienden het bewonderen."

"Kim van Boxtel"
Tegel op display_hoeve arbeidslust.jpg
Hoeve Arbeidslust 

Vereeuwig een bijzonder locatie

& met een prachtige herinnering.

Heb jij interesse in dit unieke cadeau  om te geven of te verkopen. Neem dan vrijblijvend contact op om de wensen te bespreken.

Tegel op display_heldenvanKien.jpg
De Helden van Kien 
Oorlogsmonument_schijndel.jpg
Oorlogsmonument_Sint-Oedenrode.jpg
In opdracht voor gemeente Meierijstad.
Limited edition

Een tegel laten maken voor een speciale gelegenheid? Bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid. Of als eindejaarsgeschenk.

Vraag hier meer informatie aan.

Oorlogsmonument_veghel.jpg
bottom of page